top of page
wilde werkplek.jpeg

AARDE, IK ZIE JE !

De allerbeste zitplaats in ieder koffietentje is bij het raam. Dat zit in onze natuur. Want hier kun je naar buiten kijken, is het lekker licht, kom je even bij jezelf en is er van alles te zien. 

Met mijn ontwerpburo ontwierp ik tientallen koffietentjes gastrobars stadscafé's restaurants en een rooftopbar. ik heb liefde te over voor gasten, maar wilde dat ze zagen wat ik zag. ik laad op van buitenlucht, onbebouwd landschap, van oude bomen, eilanden, parken en verwonderingstuinen. Dit wil ik delen.

In plaats van koffie en bier zet ik nu de aarde in het zonnetje, en de gasten neem ik mee naar buiten. Om lekker in te tunen op de natuur. de liefde te voelen, een emotionele band te ontwikkelen, en inzichten te vergaren. Buiten ben je creatiever, rustiger en offline.

WONDERBAR

Jouw landschap is mijn canvas, en de allerbeste zitplaatsen staat nu buiten, met raam en al. Te gast in de natuur

HOLYWOOD

ik trek sporen door jouw landschap. ik kan dichten met metaal.

jouw gasten worden lopenderwijs verliefd op jouw plek.

Tovertunnels zijn er niks bij.

HALLO,HIER AARDE/LANDJUWELEN

dit is voor jou als je de energie van je plek wil kunnen delen.

ik onderzoek, ik zwerf door jouw land. De jaargetijden leiden mij rond. Het unieke van jouw plek vertaal ik naar landjuwelen: souveniers voor je zintuigen. laten we de kwaliteiten van buiten naar binnen halen.

iedere plek krijgt minimaal een landkaart, een magazine, een kraal en een luchtje. zintuigen aan, en gaan !

CLUBHUIZEN/PAVILJOENS 

supertof als kloppend hart van jouw terrein. Ik ontwerp paviljoens vanuit mijn zintuigen, alsof binnen de wind nog waait, en richt het in met LANDJUWELEN , de vondsten uit je eigen landschap. 

together in the outdoors is my favourite place to be

kariene van steenoven

bottom of page